Zeer binnenkort vind je hier ons gehele assortiment

Kledingmagazijn 'Je mag er zijn´ bied de mogelijkheid om gratis te komen winkelen met of zonder je pleegkind. Binnen onze openingstijden kun je vrijblijvend binnenlopen en lekker snuffelen tussen alles wat we te bieden hebben. Mocht je met spoed iets nodig hebben of niet kunnen binnen onze openingstijden, dan kan je altijd contact opnemen en maken we een afspraak.

We proberen het depot op orde te houden, alles is dan ook overzichtelijk gesorteerd in kasten en aan kledingrekken, wat het 'shoppen' een stuk makkelijker maakt. Kleding en klein speelgoed mag gratis worden meegenomen. Voor de wat grotere artikelen houden we een kleine administratie bij. Deze spullen zien we graag t.z.t. weer retour zodat een ander er ook nog gebruik van kan maken. We hanteren geen minimale of maximale uitleen termijn.

We hebben op de site alles gesorteerd in categorieën. De categorie ´uitgeleend',  is op dit moment uitgeleend. Mocht daar toch iets tussen zitten wat je heel handig lijkt neem dan gerust contact op wij weten wie het heeft en hoelang het al is uitgeleend.

Hieronder kun je doorklikken om alvast een idee te krijgen wat er te leen is in ons depot. Wil je iets reserveren neem dan ook gerust contact op.

.
heel veel kinderkleding